top of page

Shirley Bleijenberg

Graag neem ik je mee op reis.....

In 2016 is mijn spirituele reis begonnen en kwam yoga op mijn pad. Dit gebeurde achteraf gezien niet voor niets want dit was het begin van een prachtige ontwikkeling voor mezelf en in het delen met de ander.

Doordat ik fysiek al enige tijd kampte met meerdere nekhernia's was yoga een openbaring. Bewustwording van mijn lichaam, de signalen van mijn lijf leren kennen en vooral ernaar luisteren was toch echt het mooiste proces wat zich kon aandienen en dat ging niet zonder slag of stoot.  

Het beoefenen bracht mij op verschillende niveaus inzichten en opende deuren naar meer innerlijke wijsheid en acceptatie. 

Ik werd verliefd op het proces van dit innerlijke onderzoek en zo bewoog mijn pad zich steeds meer deze richting in en volgde er verschillende opleidingen in Yoga.

Mijn lijf liet mij voelen dat zachtheid, de vrouwelijke yin energie, nodig was om mezelf meer in balans te brengen. Dit werd tevens mijn specialisme. 

Al snel ben ik les gaan geven, het was alsof ik een oude jas aantrok en moeiteloos  hierin paste. Lichaamsbewustzijn is zo waardevol om dichter bij jezelf te komen, grenzen aan te geven en uit je hoofd te stappen en te leren luisteren en leven vanuit je hart. 

De meditatieve leer van mindfulness vanuit de Boeddhistische psychologie is waar mijn aandacht naar toe gaat en ben een student van deze boeiende filosofie. De beoefening om uit de automatische piloot te stappen en om vriendelijker naar onszelf te leren kijken.

Niet verslappen maar juist door mildheid en nieuwsgierigheid meer in je eigen kracht stappen en vanuit liefde doen wat bij je past en vooral waar je hart een sprongetje van maakt. 

Het is geen quickfix maar een way of living om iedere dag daarop in te checken en een bewustere keuze te maken. Je aandacht te trainen om meer aanwezig te zijn in het NU ipv in het verleden of in de toekomst.

Mijn kracht is om jou hierin te ondersteunen en handvaten te geven zodat je er zelf mee verder kunt. Vanuit mijn ervaring en wat het mij brengt neem ik je met alle liefde mee.

 

Door het werken met de eindeloze materie en verschillende doelgroepen blijf ik gefascineerd  en geeft het mij zoveel kwaliteiten om stevig in mijn schoenen te staan. Geaard en niet zweverig maar bewuster en met een positieve kijk.

We kunnen leren surfen op de golven van het leven en genieten van momenten in de kracht van het Nu.

Laat jouw kracht vanuit zachtheid ontstaan is mijn mantra.

Namaste,

Shirley

Yoga lichaam bewustzijns docent

Neuro sensitieve mindfulness trainer - coach

Mindful wandel coach 

Voor meer informatie kijk op mijn site

https://www.krachtuitzachtheid.nl/

Voor meer inzicht of inspiratie neem dan een kijkje in mijn socials

  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn
Shirley 2020-125.jpg

Marco Lagas

YOGA EN MARCO LAGAS 

Uitdaging, kracht, adem (Yang) en rust, stilte en totale ontspanning van je spieren (Yin) staan centraal tijdens de lessen bij Marco. Door regelmatig yogalessen te volgen merkte Marco dat dit een balans in zijn dagelijkse leven bracht. Nieuwsgierig hoe dit nou precies kwam ging Marco zich verdiepen in de achtergrond van Yoga en ontdekte de lessen van Johan Noorloos. Johan inspireerde en motiveerde Marco de Teacher Training Vinyasa (Flow) Yoga 200 uur (Registered Yoga Teacher) bij “De Nieuwe Yoga School” te volgen. Hierna werd door Marco Forever Healthy Yoga in 2014 opgericht.


Nadat Marco zich als Vinyasa (Flow) docent had ontwikkeld wilde hij zich specialiseren als Yin Yoga Teacher. Marco besloot een Teacher Training Yin Yoga 200 uur (Registered Yoga Teacher) van Skadi van Paasschen te volgen bij “De Nieuwe Yoga School”. Doordat Marco een ervaren gecertificeerd Vinyasa- en Yin teacher is, kan hij naar wens op maat workshops, yoga retreats en yogalessen geven. 
 
BREATHWORK EN MARCO LAGAS 

Marco besloot in 2018 om zijn kennis uit te breiden door meerdere opleidingen te volgen tot professionele ademcoach. Hij volgde zijn opleiding bij Anette Weers en Kasper van der Meulen tot een professionele ademcoach. Marco verzorgt zowel individuele ademsessies (1 op 1) als ademsessies in geroepsverband. Marco heeft in zijn opleiding tot ademhalingscoach ervaren dat je door het veranderen van ademhalingspatronen de staat van het hele lichaam kunt veranderen. De kracht van de ademhaling is groot en elke ademsessie levert elke keer weer een unieke ervaring op. 
 
OVER FOREVER HEALTHY YOGA

Forever Healthy Yoga werd in 2014 opgericht door Marco Lagas. Door zijn jarenlange ervaring is Marco gespecialiseerd in het verzorgen van groepsyogalessen en ademsessies voor bedrijven, sportscholen en yogascholen. Lessen kunnen zowel fysiek als online worden gevolgd. De digitale lessen kunnen eventueel op later tijdstip "offline" worden bekeken. Marco geeft ook privé les aan particulieren. 

COMBINATIE VAN YOGA EN BREATHWORK

Marco integreert op speelse wijze zijn kennis en ervaring als ademcoach in zijn yogalessen. In de lessen van Marco leer je (opnieuw) in contact te komen met je lichaam en te luisteren naar datgene wat je lichaam je op dat moment aan geeft. Een goede basis voor een 'forever healthy' lifestyle dus! 

Namaste, 

Marco

 

Voor meer informatie kijk op mijn site www.foreverhealthyyoga.nl

Neem een kijkje op mijn YouTube, Instagram en Facebook.

  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
2018_08_29_18_45_38_640.jpeg

bottom of page