Shirley Bleijenberg

Enige jaren geleden heb ik mijn nieuwe liefde “Yoga” leren kennen.

Na zelf enige tijd zoekende te zijn geweest, naar een manier van bewegen wat goed voelde bij mijn nek hernia’s. De Integrale yoga was de yoga vorm wat mij aansprak. Yoga vanuit bewustwording en vanuit jezelf kunnen zijn.

De nieuwe liefde werd snel een passie en de weg van Bewustwording steeds meer een Way of Living.

Alsof ik een oude jas aantrok en ben ik opleidingen gaan volgen en les gaan geven. Zo begon mijn Yoga pad en heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt.

Mijn liefde ligt het meest bij de vorm

Yin & Hatha Yoga. Beide vanuit een zachte bewuste benadering. Meditatie en Mindfulness zijn hier een even belangrijk onderdeel van. Mijn lessen staan centraal voor jezelf zijn durven zijn, accepteren en leven vanuit het Hart.

''Laat jouw Kracht vanuit Zachtheid Ontstaan''

Marco Lagas

Uitdaging, kracht en adem (Yang) en rust, stilte en totale ontspanning van je spieren (Yin) staan centraal tijdens de lessen bij mij.Door regelmatig yogalessen te volgen, merkte ik dat dit een balans in mijn dagelijkse leven bracht. Ik ben mij gaan verdiepen in de achtergrond van Vinyasa Flow en ontdekte de lessen van Johan Noorloos. Hij motiveerde mij de Teacher Training Vinyasa Flow Yoga 200 uur bij De Nieuwe Yoga School te volgen.Nadat ik mij meer als Vinyasa docent had ontwikkeld wilde ik mij ook specialiseren als Yin Yoga Teacher. Ik besloot een Teacher Training Yin Yoga 200 uur van Skadi van Paasåschen te volgen. Doordat ik nu een ervaren gecertificeerd Vinyasa- en Yin teacher ben, kan ik naar wens op maat workshops, yoga retreats, bedrijfsyoga  en yoga lessen geven. Voor meer informatie kijk op mijn site www.foreverhealthyyoga.nl