top of page

RJMY Mei 2022

 

Verblijf, ontspan, kom tot jezelf of geniet met je reisgenoten op Erve Bonkert in Diepenheim, een monumentale kloosterboerderij op het randje van de Achterhoek en Twente.

 

Het eeuwenoude erf heeft met respect voor de historie en de natuur een eigentijdse invulling gekregen. Wandel door de bijzondere Keltische bomentuin en laat u inspireren door de prachtige natuur.  

 

Ervaar de stilte van de omgeving, slaap als een roosje op de heerlijke bedden en geniet van het uitzicht op de landelijke omgeving. 
Alle kamers zijn ruim en comfortabel en hebben een eigen luxe badkamer. Ze bieden zicht op de tuin of de omliggende akkers en weilanden. 

 

Omgeving Markvelde

Je vindt Erve Bonkert in het schilderachtige Markvelde, een kleine, hechte gemeenschap bij Diepenheim. Het ligt op de grens van Twente en de Achterhoek. Plaatsen als Goor, Markelo, Laren, Holten, Lochem en Neede zijn om de hoek. Maar ook aantrekkelijke stadjes en steden als Delden, Rijssen, Haaksbergen, Hengelo, Almelo en Enschede, Deventer en Zutphen zijn dichtbij.

Adres

Deldensestraat 11, 7478 PG Diepenheim

Met de auto is deze locatie goed te bereiken en er is een eigen parkeerplaats op het terrein.

bottom of page